Een Valentijn knutsel met je baby maken

Het is al weer bijna Valentijnsdag en dat betekent dat je op deze dag een geliefde even extra in het zonnetje mag zetten. Het leek mij dan ook ontzettend leuk om mijn dochter iets te laten knutselen voor haar papa. Zij is inmiddels 9 maanden, dus het leek mij het perfecte moment om ‘verf’ aan haar te introduceren. Geen zorgen..knutselen met je baby hoeft niet perse een kliederboel te worden!

Wat heb je nodig?  Een stevig vel papier, verf en een diepvrieszakje (met rits). Verdeel wat verf over je vel heen en plaats deze dan vervolgens in het diepvrieszakje (rits dicht natuurlijk) en smeren maar…
IMG_4688

IMG_4694Na het drogen kun je het in een fotolijstje plaatsen of als kaart geven!

Op zoek naar andere knutsel ideeën voor Valentijnsdag die je met peuters of kleuters kunt doen? Bekijk dan even mijn inspiratiepagina op Pinterest.

* Deze activiteit dient te allen tijde onder toezicht te zijn van een volwassene. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply