Vegan broodbeleg voor kinderen

Als moeder ben ik altijd op zoek naar het beste eten voor mijn kind. Vanaf het moment dat wij ‘hapjes’ hebben geïntroduceerd bij ons inmiddels 11 maanden oude dochter, vond ik het belangrijk dat zij biologisch voedsel zou krijgen zonder toegevoegde suikers en zout en dan ook nog het liefst zelfgemaakt. Hoewel ik met liefde al haar eten zelf maak, is dit ook tijdrovend. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar geschikt (brood/cracker)beleg voor mijn dochter, die uiteraard voldoet aan mijn voorwaarden.

Ik heb dan ook het ideale broodbeleg gevonden, die ik met jullie wil delen: het broodbeleg van de Kleine Keuken. In glazen potjes verkopen ze diverse soorten broodbeleg voor baby’s van 6-8 maanden. Je kunt hierbij denken aan:

  • amandel pasta (wit/bruin);
  • aardbei & bietjes spread;
  • mango & pompoen;
  • pindakaas;
  • appel & peer stroop;
  • chocopasta.

Dit broodbeleg voldoet volledig aan mijn eisen: het is biologisch, bevat geen toegevoegde suikers, zout of palmvet en het smaakt ook echt heel lekker! Het smaakt zelfs zo goed dat ik het tegenwoordig ook op mijn boterham smeer! Een kleine tip: bij de pindakaas en amandelpasta is het van belang dat je het goed roert, voordat je het op een boterham smeert.

No Comments

Leave a Reply