Babymassage

43739656_m
Leer de technieken om jouw baby te masseren volgens de Shantala methode.

Shantala babymassage is een uit India afkomstige ontspanningsmassage. Het is een liefdevolle massage, waarbij een respectvolle benadering centraal staat. Het is niet alleen makkelijk om te leren, maar ook heerlijk om te geven! Uiteraard is het voor de kleintjes heel fijn om te mogen ontvangen.

Voordelen van babymassage zijn: baby’s worden er rustig van, kunnen beter  slapen, groeien beter, en de hechting tussen ouder en kind kan door masseren nog sterker worden.

Groepsworkshop babymassage €75,00* ( drie sessies 90 minuten)
Leer in 3 lessen van 90 minuten de technieken van de Shantala methode. Daarnaast wordt er tijdens de workshops aandacht besteed aan verschillende thema’s zoals, slapen, uitdagen en de wijze waarop jouw baby communiceert.

Babymassage thuis €75,00* (één sessie 90 minuten)
Soms kan het fijn zijn om in je vertrouwde omgeving te blijven. Ben je bijvoorbeeld zwanger of zit je in je kraamtijd en wil je de methode eigen maken bij jou thuis? Ik kom dan graag naar je toe. Tijdens een workshop van 90 minuten leer je de technieken volgens de Shantala methode

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@childfulness.nl

*  Prijzen zijn inclusief BTW.
** Binnen Almere worden er geen reiskosten in rekening gebracht.