Over

Vol trots ben ik, Anna-Louise Gielen, de oprichtster van Childfulness. Ik ben coach, trainer en pedagoog. Ik werk vanuit de wens om ouders en professionals te inspireren en te ondersteunen bij de opvoeding van kinderen.

Mijn moeder maakte mij als jong meisje lid van allerlei goede doelen, koos voor biologische voeding, zorgde er voor dat ik verschillende sporten kon beoefenen en voedde mij tweetalig op. Mijn moeder is een wandelende bibliotheek als het gaat om kindontwikkeling, biologische voeding, onderwijs en mindfulness. Je zou kunnen zeggen dat mijn moeder een belangrijke inspiratiebron is.


Ik geloof dan ook heilig dat “as a parent you are your child’s best teacher”. Het is mijn missie andere ouders dit ook te laten inzien!

Nu ik volwassen en zelf ook moeder ben, realiseer ik mij hoeveel moois ik van mijn moeder heb geleerd en dat ik dit wil doorgeven aan mijn eigen dochter. Ik geloof dan ook heilig dat “as a parent you are your child’s best teacher”. Het is mijn missie andere ouders dit ook te laten inzien!

Ik werk al tien jaar als pedagoog met kinderen, ouders en professionals. Ik bied verschillende trainingen, workshops  en coachingstrajecten. Op mijn website kun je lezen wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Geïnteresseerd? Stuur een email naar info@childfulness.nl.

Graag tot ziens,

Anna-Louise