Opvoedspreekuur

48951805 - funny little boy lying on blue blanket with lots of question marks
De manier om er voor te zorgen dat ouders jouw organisatie als opvoedpartner gaan zien!

Merk jij dat ouders regelmatig hun pedagogische vragen aan jouw organisatie richten maar dat er niet altijd de tijd is om daar dieper op in te gaan? Of dat jouw medewerkers het best fijn zouden vinden om tips en tricks te krijgen van een ervaren pedagoog?

Stel je eens voor dat er één vast gezicht als aanspreekpunt is, die in kan gaan op de vragen van ouders en/of medewerkers. Een pedagoog met meer dan tien jaar ervaring in de kinderopvang, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Hoe zou het zijn als jouw organisatie als het eerste aanspreekpunt wordt gezien, op het moment dat ouders vragen hebben met betrekking tot de opvoeding van hun kind?

Dit is mogelijk! Childfulness biedt voor kinderdagverblijven, BSO’s en basisscholen het opvoedspreekuur aan.  De kosten voor één pedagogische sessie bedragen €70,00 per uur (één sessie duurt minimaal twee uur). Vraag voor groepsessies een op maat gemaakte offerte aan.

Wil jij jouw organisatie pedagogisch op de kaart zetten? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@childfulness.nl

*  Prijzen zijn inclusief BTW.
** Binnen Almere worden er geen reiskosten in rekening gebracht.